Sveiciens vasarā, godātais Agrozemes.lv lasītāj!

Sveiciens vasarā, godātais Agrozemes.lv lasītāj!

 

Šis periods Jums noteikti ir īpaši darbīgs un saistās ar dažādu ideju un plānu realizēšanu, kā arī ar cerībām par labvēlīgiem laika apstākļiem un bagātīgu ražu.

Esam izveidojuši šo portālu, lai sniegtu Jums noderīgu informāciju par dažādām lauksaimniekiem un mežsaimniekiem aktuālām tēmām, plānotajiem nozares pasākumiem un publicētu lauksaimniecības un meža zemju iegādes piedāvājumus. Mūsu žurnālistu komanda, sekojot nozares aktualitātēm, radīs saturu, kas būs Jums vērtīgs un izglītojošs.

Lauksaimniekiem vienmēr ir aktuāls jautājums par paplašināšanos un jaunu zemju iegādi.Esot mūsu kontaktu un draugu lokā, varēsiet pirmie sekot informācijai par tirgū pieejamajiem zemes gabaliem. Tāpat, ja Jums ir interese pārdot sev piederošās zemes, tad mūsu profesionāļu komanda Jums noteikti palīdzēs.

Mums ir prieks Jūs uzrunāt caur šo elektronisko laikrakstu un ceram, ka nākotnē saņemsim no Jums atpakaļsaiti, kā varam pilnveidot šo portālu, lai tas Jums būtu interesants un saistošs. Vēlamies augt un attīstīties kopā ar Jums.

Novēlam, lai šī ir veiksmīga  un auglīga vasara, kas lutina ar vēlamajiem laika apstākļiem un ticam, ka viss iecerētais izdosies!

Agrozemes.lv komanda